Qui som?

El Moto Club Impala neix en 1997 amb l’objectiu de mantenir viu el model Impala de Montesa i realitzar activitats que promoguin l’ús d’aquestes motocicletes, sovint arraconades en garatges i exposicions. El dia de la presentació es van reunir més de 200 impaleros a la sala Luz de Gas de Barcelona, destacant entre ells els primers de tots: els participants de la mítica Operació Impala de 1962, així com bona part dels pilots de Montesa que en alguna època de la seva vida esportiva havien utilitzat la Impala com a moto de competició.

D’aquell primer acte va néixer un club que ha mantingut viu aquest esperit i presenta cada any un calendari d’activitats diverses, amb la Impalada com a reunió anual ineludible. Any rere any el club ha anat creixent, tan en activitat com en número de socis, i avui ja reuneix prop de 500 apassionats de la Impala.

Si ens vols conèixer pots passar-te qualsevol dilluns al vespre per la reunió setmanal del Moto Club, que actualment fem a la Cafeteria Restaurant Jockey del carrer de París, 205, de Barcelona.

Junta Directiva

President:Xavier Arenas
Vicepresident:Santi Ruíz
Secretari:Carles Baró
Tresorer:Enric Pallarés
Vocals: Josep Aguilera, Josep Coronilla, Susana Dasca, Xavier de la Presa, Jaume Domínguez, Raimon Grifols, Josep Itchart, Marc Jené, Oriol Nubiola, Lluís Patllé, Susanna Permanyer