Comunicat Impalada 2020

La Impalada és la festa anual que tots els socis del MCI i aficionats a la Impala, esperen amb delit. Cada any, en conèixer la data, participants i organitzadors comencen a bullir en preparacions per tal de mantenir i millorar l’alt nivell assolit. Aquest grau d’exigència s’ha convertit enguany en angoixa i bloqueig.

Com a club socialment responsable, el Moto Club Impala, no pot assumir decisions de risc i, concentrar en un mateix esdeveniment l’habitual nombre de participants.

Com tothom coneix la Impalada comença molts mesos abans demanant els permisos als Ajuntaments que trobem al pas i que amb el seu vistiplau, demanem el requerit permís al Servei General de Trànsit. Aquestes imprescindibles i obligades gestions són a hores d’ara comprensiblement impossibles de demanar i de concedir-les.

El bloqueig provocat per l’anòmala situació de la Covid 19, fa que la Junta del MCI consideri imprescindible el respecte a la normativa actual, l’adhesió a la preocupació social i evitar qualsevol organització que pugui suposar un risc de contagi que, podria transformar una jornada festiva en un malson comunitari.

És per això que *no podem posar data a una Impalada durant el 2020*, tot aprofitant per millorar-la el 2021.

Tanmateix creiem que qualsevol iniciativa d’agrupació vinculada a la nostra moto és un risc personal de l’organitzador, però molt perillós pel bon nom que actualment significa ”impala”.

Esperem que estigueu tots bé i recolzem a tots aquells que ho han passat o passen moments complicats, en la salut i en l’aspecte econòmic, per això la quota de soci del 2021 tindrà present aquesta situació i serà comprensible amb el moment que vivim.