Impalada 2017

Data: 17 de juny de 2017
Lloc de sortida: Port de Mataró
Inscripció: 381 motos, 410 participants, 298 a dinar
Recorregut: Mataró – Argentona – Dosrius – Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera – Seva – Sant Sadurní d’Osormort – Arbúcies – Breda – Sant Celoni – Vallgorguina – Arenys de Munt – Sant Vicenç de Montalt – Sant Andreu de Llavaneres – Port de Mataró (Hotel Atenea)
Organizació: Moto Club Impala


Des de l’organització constatàvem que aquesta del 2017 seria, potser, la més nombrosa i participada i si bé el repte no era fàcil, ha estat al seu torn la Impalada amb menys i menors incidències, alguna bugia, cable, el just per poder-lo reparar sobre la marxa.

La ruta es va dissenyar amb sortida i arribada a la Ciutat de Mataró, l’autoritat del Port va facilitar enormement poder fer la concentració a les 8 del matí amb un genial esmorzar, benvinguda de l’Ajuntament i la ja habitual figura de motos aparcades, en aquesta ocasió una monumental onada formada per 371 Impales.

Un cop en marxa i seguint la senyalització ens va portar fins al Montseny per respirar unes glopades d’aire fresc passant per Argentona, Dosrius, Llinars, Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera, el Brull, Seva, Sant Sadurní d’Osormort, i ja de baixada gaudir d’un refrigeri convidats per la població, Arbúcies, galetes i un ben guanyat i encertat refresc, 37 graus ho feien imprescindible.

De retorn per Breda, Sant Celoni, Vallgorguina, Arenys de Munt, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres amb entrada a Mataró pel Passeig Marítim amb el menjar en l’esplèndid Hotel Atenea, envoltat de les Impales de sempre i amb el projecte “Impala 3” de Montesa-Honda exposat al hall, salutacions entre amics vinguts de Xangai, els EUA, Madrid, València i entre tots els usuaris de la Impala, diverses generacions reunides al voltant de la mateixa moto amb l’exemple de Jordi Sirera pilot de Montesa que als seus 80 anys no se’n perd una.

En ocasió de celebrar els 20 anys de la fundació del MCI, es va sortejar a la sobretaula una unitat de Impala 175cc. de 1964, també es va procedir a un merescut homenatge a Rafa Marsans i Enric Vernis, pioners de la Impalada que el 1962 va recórrer l’Àfrica de cap a cap amb aquesta moto, en companyia d’Oriol Regàs i Manolo Maristany.

Constatar que aquesta va ser una jornada de 10 per a tots els participants que van gaudir d’un dia de Impales a la riba de la Mediterrània malgrat la forta calor.


Altres imatges: