Impalada 2019

Data: 1 de juny de 2019
Lloc de sortida: Sant Cugat del Vallès
Inscripció: 432 motos, 477 participants
Recorregut: Sant Cugat del Vallès (Hotel Qgat) – Rubí – Terrassa – Viladecavalls – Olesa de Montserrat – Esparraguera – Piera – Capellades – Sant Pere Secarrera – Sant Quintí de Mediona – Guardiola de Fontrubí – Fontrubí – Pontons – Torrelles de Foix – Sant Martí Sarroca – Guardiola de Fontrubí – Puigdàlber – Sant Sandurní d’Anoia – Gelida – Corbera de Llobregat – Sant Andreu de la Barca – Sant Cugat del Vallès (Hotel Qgat)
Organització: Moto Club Impala


Sant Cugat del Vallès, i en concret l’Hotel Qgat, va tenir el privilegi de fer possible aquest escenari. El seu aparcament es va convertir en un univers de dipòsits colorits i l’acollida i implicació de tot el personal de l’hotel facilitant l’esmorzar, dinar i l’ambiciós muntatge logístic del Moto Club Impala, organitzador de l’esdeveniment.

D’allí sortim en grups per recórrer carreteres fins el conjunt monumental medieval de Sant Martí Sarroca. Fantàstica excursió vermella!

Sensacions de creixement, de maduració. Presència de joves i per tant de relleu generacional, en una moto dels anys seixanta. Un any més es va comprovar el bon estat de marxa i funcionament ruter de les Impala sumant poquíssimes incidències i moltes d’elles per punxades o sistema elèctric.

A destacar la presència de nombrosos grups “impaleros” de procedències diverses, algunes molt llunyanes, així com la representació dels diferents models de Impala. Una de les imatges del dia, sens dubte, és la del 2cv AZU de Montesa amb els mecànics vestits de l’època.

Al cafè de sobretaula, abans del típic sorteig de material cedit pels sponsors, es va retre homenatge a José Antonio “Tuto” Carné i a Carlos “La Pava” Rocamora, llegendari equip de 24 Hores de Montesa que l’any 1965 van portar la seva Impala al triomf en el Campionat d’Europa de Resistència. A ells es van sumar el reconeixement a altres personalitats de Montesa.


Altres imatges: