Impalada 2022, inscripcions obertes

Després de dos anys de pausa per la pandèmia, torna la Impalada! I amb ella celebrarem el 60è aniversari del naixement de la Impala i 25è de la creació del Moto Club Impala.

Aquest any la Impalada es durà a terme el dissabte 11 de juny i tant la sortida com l’arribada seran a la Colonia Rusiñol de Manlleu.

Ja hem obert el període d’inscripció, teniu marge fins el 25 de maig per apuntar-vos. El procediment és el mateix que el dels anys anteriors, trobareu tota la informació necessària en aquest enllaç: Inscripció.

No espereu fins l’últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

Enguany, a part de l’habitual samarreta de la Impalada, també oferim la possibilitat d’aconseguir el polo conmemoratiu del 25è aniversari del Moto Club Impala, per 15€ addicionals al fer la inscripció. La talla serà la mateixa per les dues peces.

Anirem publicant a www.motoclubimpala.com/impalada totes les informacions d’interès per els que vulguin compartir aquesta gran festa impalera. També tindreu més informació a la nostra webInstagram i Facebook.

Us esperem el dissabte 11 de juny!