Impalada 2023, inscripció oberta

La 34ª Impalada ja ha arribat, enguany es durà a terme el dissabte 17 de juny i tant la sortida com l’arribada seran a Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages.

Ja hem obert el període d’inscripció, teniu marge fins el 22 de maig per apuntar-vos. El procediment és el mateix de les últimes edicions, trobareu tota la informació necessària en aquest enllaç: Inscripció.

No espereu fins l’últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

Reserva de taula per grups

Si sou un grup (de dos a deu persones) i voleu seure tots junts al dinar, si us plau comuniqueu-ho prèviament enviant un correu a reserves@motoclubimpala.com.

Visita guiada a Món Sant Benet

Món Sant Benet ens ofereix la possibilitat de fer una visita guiada de 40 minuts al monestir medieval de Sant Benet la mateixa tarda de la Impalada, per 10€. Qui hi estigui interessat ho podrà demanar en el mateix formulari d’inscripció a la Impalada.

Allotjament

L’Hotel Món Sant Benet (4*) ens ofereix allotjament amb descompte per la nit de divendres 16 de juny. Son 117€ per una habitació, sense esmorzar perquè està inclòs a la Impalada.

Per fer la reserva cal entrar a la web de l’hotel (monsantbenet.com) i, quan es faci la reserva, posar el codi de descompte Impalada23. El número d’habitacions disponibles és limitat.

Altres hotels que us suggerim per la zona de Manresa son:

  • Mas de la Sala (Sallent)
  • Cal Ramón Park (Santpedor)
  • Els Noguers (Manresa)
  • Hotelet Casa Padró (Manresa)

Anirem publicant a www.motoclubimpala.com/impalada totes les informacions d’interès per els que vulguin compartir aquesta gran festa impalera. També tindreu més informació a Instagram i Facebook.

Us esperem el dissabte 17 de juny!