Impalada 2024: inscripcions obertes

La 35ª Impalada ja ha arribat, enguany es durà a terme el dissabte 8 de juny i tant la sortida com l’arribada seran a l’Hotel Bruc d’El Bruc.

Ja hem obert el període d’inscripció, teniu marge fins el 12 de maig per apuntar-vos. Mantenim els preus de l’any passat, 75€ pels socis i 130€ pels no socis, i el procediment és el mateix de les darreres edicions, trobareu tota la informació necessària en aquest enllaç: Inscripció.

Al realitzar la inscripció haureu d’escollir el segon plat, podeu veure el menú complert en aquest enllaç: Menú

No espereu fins l’últim dia per apuntar-vos, les places son limitades i, per raons de logística, no podrem admetre més inscripcions un cop tancades.

Polo del Moto Club Impala
Enguany, a part de l’habitual samarreta de la Impalada, també oferim la possibilitat d’aconseguir un polo del Moto Club Impala, per 15€ addicionals al fer la inscripció. La talla serà la mateixa per les dues peces.

Reserva de taula per grups
Si sou un grup (de dos a deu persones) i voleu seure tots junts al dinar, si us plau comuniqueu-ho prèviament enviant un correu a reserves@motoclubimpala.com.

Anirem publicant a www.motoclubimpala.com/impalada totes les informacions d’interès per els que vulguin compartir aquesta gran festa impalera. També tindreu més informació a la nostra webInstagram i Facebook.