Impalada 2023: informació pràctica

Un any més la participació a la Impalada serà un èxit rotund, i també un gran repte per a tots. Si com és habitual volem felicitar-nos en acabar la jornada, hem de ser conseqüents: la gestió d’aquest volum d’Impales només pot aconseguir-se amb un seguiment estricte de les indicacions de l’organització, amb l’absolut i rigorós compliment de les normes de circulació i el respecte als altres usuaris de la carretera.

Ens juguem un model d’èxit que ha costat molt d’esforç aconseguir, un estil propi i únic del MCI que tots vosaltres valideu any rere any amb la vostra assistència. La Impalada és l’esdeveniment dels amics de l’Impala i sobretot dels socis del MCI, la festa major de la Impala, el seu èxit és responsabilitat de tots i entre tots ho aconseguirem.

A continuació us proporcionem uns enllaços amb la informació necessària per participar a la Impalada:

Com a novetat d’enguany us presentem una guia bàsica per conèixer aspectes culturals de les poblacions i comarques per les que passarem, així podreu gaudir més del recorregut o visitar-les posteriorment amb mís calma. Us la podeu descarregar del següent enllaç: Guia cultural de la ruta.

Moltes gràcies i VIVA la Impalada!